Trasa wypróbowana zgodnie z proponowaną czyli A4, odbicie na Legnicę i kierunek Gorzow Wlp , Szczecin i Kolobrzeg, właśnie tego oczekiwałem, kto chce może pocisnąć autostradą a i potem jest dużo dwupasmówek, nie ma też przeszkód pyrkać sobie 120km/h na prawym pasie oszczędzając, bez blokowania szybszych. Trasa przez Niemcy nieoplacalna, może gdyby celem był sam Szczecin. Fotoradary na Polskich drogach ...hm, jeżeli człowiek od maleńkości przyzwyczajany to mu niestraszne :lol: .Niebo mi sprzyjało /pogoda/ w nocy w lutym byłem szybciej na miejscu ,niż w lato 8) / mniejszy ruch/
Ps
Popiepszone drogi w samym Kolobrzegu :lol: , ronda jakieś krzywe, jedno się łączy z drugim, rozwidlenia tuż przed, nawi Garmin/pierwszy raz w życiu nie nadążyła, jak zrobiłem "rundę honorową" wkolo żeby dać jej czas do namysłu, co do wyboru zjazdu i tak się zgubiła :lol:
Ps
Popiepszone drogi w samym Kolobrzegu :lol: , ronda jakieś krzywe, jedno się łączy z drugim, rozwidlenia tuż przed, nawi Garmin/pierwszy raz w życiu nie nadążyła, jak zrobiłem "rundę honorową" wkolo żeby dać jej czas do namysłu, co do wyboru zjazdu i tak się zgubiła :lol:
Komentarz